Sokszáz dolcsi pár kattintással - Útmutató

2010.11.08. 22:41

Sok-sok PTC (pay to click) (azaz kattintásokért fizető) oldal létezik az interneten, s köztük olyanok is, amelyek tényleg működnek is. :) Viszont ezek az oldalak rendkívül keveset fizetnek. A rendesen működő oldalak legtöbbje 1 centnél többet nem ad egy kattintásért, s naponta mindössze pár kattintást engedélyeznek csak. Így, ha ezzel akarunk pénzt keresni, igencsak türelmesnek és kitartónak kell lennünk, valamint sok-sok ilyen oldalt kell látogatnunk. Viszont léteznek köztük olyan oldalak is, akik (még ennél is kevesebbet ugyan, de ) az általunk generált forgalom után is fizetnek. Ezt kihasználva jóval kevesebb melóval is több zsetonra tehetünk szert. Lássuk hogyan.

  1. Keressünk tehát egy ptc oldalt, ahol fizetnek az általunk generált forgalomért.

    Ilyen pl a Clicksia.com vagy az Incentria.com.

    Clicksia

    Incentria

    (A bannerekre kattintva regisztrálhatunk.)

    Ezek az oldalak $0.0001-t fizetnek az általunk küldött látogatókért. (Persze ptc oldal lévén kattintgathatunk is a hirdetésekre ennél nagyobb összegért.)

  2. Fontos, hogy ismerjük az URL-t, amin keresztül a ptc oldalra látogatóról kiderül, hogy mi invitáltuk. Ez a fentebbi két ptc oldal esetén a Promote menüben található meg. Ezt az URL-t jegyezzük fel!

  3. Generáljunk forgalmat erre az oldalra. De ne akárhogy ám! Használjuk a freeViral.com weboldalt!

    Click Here for Free Traffic!
    Click Here for your Free Traffic!

    Ez egy mlm módon működő forgalomgeneráló megoldás. A regisztrációkor meg kell tekintenünk 7 weboldalt, amikért kódokat kapunk, amiket a regisztrációs űrlapba kell másolnunk. A megtekintett 7 oldalból 6 igazából a felettünk álló szinten tartózkodók oldalai. Regisztráció után pedig adjuk meg a 2. pontban feljegyzett URL-t, hirdetendő oldalunkként.

  4. A freeViral.com oldalon egészen 6 szint mélységig toborozhatunk magunk alákorlátlan számú tagot. Az oldalukon érdemes elolvasni a "How it Works" szekciót. Itt egy konzervatívnak mondott példa alapján, ha csak 10 embert szervezünk be magunk alá, s azok is csak 10 maguk alá, stbstbstbstb, akkor akár több mint egymillió látogatót is kaphat a reklámozott oldalunk! Nekünk ez pedig pénz! :)

  5. Most már csak az kell, hogy toborozzunk freeViral tagokat magunk alá. Erre sok lehetőség akad, e-mail-ben meghívhatjuk barátainkat, ismerőseinket, akik hasonlóan szeretnének valamilyen forgalmat weboldalukra, vagy pénzt keresni, mint mi. De ha így kevés jönne össze, akkor el lehet látogatni toborzós weboldalakra. Ilyen pl a targetrefs.com.

    ahol mindenféle hálózatépítős weboldalra toborozhatunk magunk alá emberkéket, jópénzért, vagy ha költeni nem akarunk rá (márpedig nem akarunk:) ) akkor pontokért cserébe, amiket többek között úgy is szerezhetünk, hogy mások által felkínált hálózatokhoz csatlakozunk.

    Egyébként a Clicksia.com és az Incentria.com azért is érdekes, mert ott is lehet ám toborzásra költeni a megszerzett centjeinket. :)

(Bocsánat, annyi még lemaradt innen, hogy természetesen tök jó, ha van paypal vagy alertpay accountod, mert a legtöbb hasonló profilú oldal ilyen számlákra fizet.)

Azt hiszem ez igazán nem nagy meló! Ha most nekikezdesz, biztosan összegyűlik valamennyi, amit karácsonyig elkölthetsz a pl az amazonon.....

:)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://webzse.blog.hu/api/trackback/id/tr342434919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása